Stampin’Up! Onstage Amsterdam swaps

Vandaag is er een Stampin’Up! Conferentie in Amsterdam. Daar ben ik nu samen met nog een paar honderd demonstratrices. Ik krijg daar een voorproefje van de nieuwe seizoenscatalogus en Salabration periode die vanaf januari weer begint. Maar ik deel daar ook swaps uit!

Ik hoor je denken, swaps?! Mocht je niet weten wat dat zijn, dan geef ik een kleine toelichting. Swaps zijn zelf gemaakte projectjes die je inwisselt bij andere demonstratrices voor hun gemaakte projectjes. Zo kom je aan het einde van de dag met een heleboel verschillende leuke ideetjes thuis.

Mijn swap is een kaartfront of Projectlife kaartje van 4 x 4 inch. Ik wilde een andere toepassing laten zien van de Cable knit textured embossing folder. Zo vond ik een baby kaartje toepasselijk met het zachte breipatroon. De kleurstelling is smokey slate en blushing bride.

stampin up onstage amsterdam, swap, hello baby girl, knitted embossingfolder

stampin up onstage amsterdam, swap, hello baby girl, knitted embossingfolder

Dit zijn alle materialen die ik gebruikt heb;

  • Smokey slate, blushing bride en whisper white cardstock
  • Knitted embossingfolder
  • 2 inch circle punch
  • Sweetheart punch
  • Layering circles framelits
  • Tin of card stempels
  • Rhinstones

stampin up onstage amsterdam, swap, hello baby girl, knitted embossingfolder

Mocht je met mij geswapt hebben, dank je wel!

Ik zal jullie van de week laten zien wat voor moois ik allemaal heb gekregen deze dag.

Oh ja, kom morgen nog een keertje terug op mijn blog! Dan doe ik namelijk mee aan een bloghop šŸ™‚

Groetjes

Dominique

Geef een reactie