Stampin’Up! Party with cake

Vandaag heb ik een mooie kaart gemaakt met de Party with cake stempelset en de bijbehorende Popup thinlits dies. Toen ik deze voorbij zag komen tijdens de introductie in Brussel, moest ik hem hebben! Dit maakt iedere verjaardagskaart toch een feestje!

Stampin up party with cake pop up thinlits

De mallen zijn zo gemaakt dat je altijd een pop-up effect krijgt aan de binnenzijde van je kaart. Uiteraard kan je ook gewoon de uitgestanste afbeelding gebruiken voor je kaart. (Ga ik een volgende keer nog proberen.) Maar bij mij “popt” hij “up”! Achter mijn “pop up” heb ik een stukje Birthday Bouquet design papier geplakt, dat vond ik leuker staan dan het witte karton.

Stampin up party with cake pop up 2

Ik heb op de voorzijde de kaart vrij rustig gehouden, omdat de binnenkant eruit springt. De voorzijde is aangekleed met het Birthday Bouquet design papier. Hierin zitten de kleuren Mint Marcaron, Blushing Bride en Watermelon Wonder verwerkt en die heb ik weer terug laten komen.

stampin up party with cake pop up voorzijdeIk wens iedereen een feestelijk weekend!

groetjes, Dominique

Built for Free Using: My Stampin Blog

2 comments

  1. Rian says:

    misschien een gekke vraag, maar is de mal dan zo gemaakt dat hij aan de zijkant het papier niet doorsnijdt? Geeft wel een heel verrassend effect als je de kaart openmaakt.

Geef een reactie