Stampin’Up! Peekaboo peach

En dan nu last but not least de kleur Peekaboo peach! Een zachte geel/oranje tint .

stampin up incolor peekaboo peach, card, giftbag punchboard, swirly bird, swirly scribbles
Ik heb een lief setje gemaakt. Het zakje is gemaakt van vellum en de Giftbag punchboard. Ik heb wederom de Swirly scrilble dies gebruikt. Ik vind ze zo leuk!

stampin up incolor peekaboo peach, card, giftbag punchboard, swirly bird, swirly scribbles

Deze “scribble” heeft iets weg van een nestje. Ik heb een witte bovenop en een peekaboo peach “swirl” aan de achterzijde geplakt. De bloemetjes en blaadjes zitten ook in de set met stansen. De thoughtfull banner maakt het geheel af.

stampin up incolor peekaboo peach, card, giftbag punchboard, swirly bird, swirly scribbles

stampin up incolor peekaboo peach, card, giftbag punchboard, swirly bird, swirly scribbles

De kaart heeft als basis het Peekaboo peach cardstock. Daarop heb ik een stukje Whisper white gemat.

stampin up incolor peekaboo peach, card, thoughtful banners, swirly bird, swirly scribbles

De strepen en pijltjes heb ik gebruikt, om een achtergrond mee te creëren. Ze komen uit de thoughtfull banner set. De spetters uit de Swirly bird set. Zo zie je dat je zelfs met strakke (saaie) vormen je eigen levendige achtergrond kunt maken. De inkt die ik aanvullend heb gebruikt is trouwens Soft suede.

stampin up incolor peekaboo peach, card, thoughtful banners, swirly bird, swirly scribbles

Dit was de reeks met de nieuwe Incolors in de hoofdrol, en, heb jij al een favoriete kleur? Laat het me weten door je reactie achter te laten onder dit bericht! Onder de reacties zal ik een aardigheidje verloten.

Maandag verschijnt weer mijn volgende blog, ik hoop je dan weer te verrassen!

groetjes

Dominique

Geef een reactie