Stampin’Up! Piece of cake

Vandaag deel ik mijn lekkere taartjes in het kader van de Lovely stampers Facebook hop met het thema ‘feest’! Deze feestelijke taartjes komen uit de set Piece of cake. En ze zijn een ‘piece of cake’ om te maken met de bijpassende Cake builder hand pons😉 (bundel150579 €38,50)

Ik heb de kant en klare pizzadoosjes ( 144645 €7,50) gebruikt om de verpakking van te maken. Nu zitten de kaartjes er in, maar je kunt er net zo makkelijk een cadeautje in kwijt! Het doosje heb ik aangekleed. Het kartelrandje heb ik gemaakt met de Be mine stansen voor de Bigshot.

Er zitten 4 kaartjes in het doosje ieder met een eigen look. Op de blauwe kaart en de strook onder de taart met bloemen, heb ik de achtergrond gemaakt door een kleine stempel te herhalen. Ik heb Versamark inkt gebruikt, omdat deze een mooi ton sur ton effect geeft.

Ik heb alle taartjes ingekleurd met de Stampin’Blends alcoholmarkers. Ook de strass steentjes en pareltjes hebben zo hun kleur gekregen.

Workshop

Vind je dit een leuk doosje met kaartjes? Je kunt hem zelf maken😊

Aanstaande zaterdag 16 maart van 10.00-12.30 uur, organiseer ik een workshop bij mij thuis. Je kunt je nog aanmelden!

Ik wens je nog veel inspiratie bij de rest van de Facebook hop deelnemers en een heel fijn weekend!

Groetjes,

Dominique

Bestellen

Wil je liever thuis zelf aan de slag? Bestel dan alle benodigde producten en profiteer van gratis extra’s tijdens de sale-a-bration actie periode! Bij bestelling van €60,- of meer ontvang je een actie product naar keuze. Mail je bestelling naar dospiration@gmail.com

2 comments

Geef een reactie