Stampin’Up! Piece of cake cadeautje

Het is wat stiller de laatste tijd op mijn blog. Simpelweg omdat mijn werk en thuis situatie wat meer tijd in beslag nemen. Niet erg hoor, want daar geniet ik ook van. Maar daarom vandaag een makkelijk te maken cadeautje, voor als je weinig tijd hebt😁

Ik heb gebruik gemaakt van de kant en klare kraft pillow boxes. Hoef je niks meer aan te doen, behalve de flapjes vouwen! In deze pillow box zit een cadeaukaart. Ik vind een zelf gemaakte verpakking veel leuker dan zo’n standaard mapje uit de winkel.

Ik heb het doosje aangekleed met een lint en bijpassend strookje design papier uit de voorjaarscatalogus, de All my love suite.

En natuurlijk is het projectje niet alleen een piece of cake om te maken, maar ook gemaakt met de Piece of cake bundel. Ik vind dat toch echt de uitvinding van de eeuw een stempel met bijpassende (hand)pons! De taart heb ik ingekleurd met de Stampin’Blends in bijpassende kleuren.

De combinatie van pillow boxes en Piece of cake bundel is gegarandeerd voor een snel, leuk en persoonlijk cadeautje!

Groetjes,

Dominique

Geef een reactie