Stampin’Up! Pine tree punch

Vandaag laat ik je zien dat een kerstkaart niet ingewikkeld hoeft te zijn! Je neemt de Pine tree punch en de mogelijkheden zijn oneindig.

De kerstboom kan je uit gekleurd karton stansen. Maar ik heb hem gestanst uit een restje karton wat ik eerder gesponst had. Dat maakt dat de boom niet overal even groen is, de kleur verloopt een beetje van licht naar donker.

Ik heb de boom met verdikkingsstickertjes geplakt op 2 gestanste rechthoeken, uit de Stitched rectangle dies. Een stukje lint, in dezelfde kleur rood eronder, vastgezet met gluedots.

Het kaartje is ‘clean and simple’ zoals ze zeggen en dat is precies de bedoeling.

Wil jij ook kerstkaarten maken? Bestel dan je materialen via mij of kom langs op een van mijn workshops! Vrijdagavond 15 november heb ik een zogenaamd kerstkaarten buffet gepland staan. Je kunt kiezen uit verschillende kaart dessins en maken wat je leuk vindt. Kosten €15,-, inclusief alle benodigde materialen en koffie/thee met wat lekkers. Geef je op via dospiration@gmail.com

Groetjes,

Dominique

24 uur sale!

Alleen vandaag (woensdag 23oktober) ontvang je op geselecteerde stempels 15% korting!!

Twijfel niet en bestel direct bij mij. Bij mij betaal je vandaag namelijk GEEN VERZENDKOSTEN!

Stuur me een berichtje met jouw bestelling op dospiration@gmail.com

Geef een reactie