Stampin’Up! Pluk de dag

Van de week was het heet op mijn hobby zolder. Daarom heb ik gewoon wat spulletjes meegenomen naar beneden, scheelde flink wat graden!

Ik was nog niet uitgespeeld met de set Pluk de dag. Dit keer heb ik de masking techniek toegepast. Heel simpel, met een post-it briefje die ik in de wenste vorm had gestanst.

Die post-it plak je op je karton, om er vervolgens omheen en deels overheen te stempelen.

De tekst ‘fijne dag’ komt uit een andere stempelset Van alles wat. En het stukje lint had ik nog over van de afgelopen Sale-a-bration actie, eerder dit jaar. Wie wat bewaard heeft wat😉 sowieso kan ik altijd maar moeilijk afscheid nemen van mijn lintjes.

Omdat de basis van de kaart zwart is, heb ik ook de binnenzijde voorzien van een wit stukje karton. En aangezien ik een kaartje zomaar zou af kunnen sluiten met Liefs, heb ik die uit de set gebruikt.

Bestellen in juli

Heb jij ook al een favoriete set op het oog uit de jaarcatalogus? Bestellen kan altijd. Maar in juli wordt het nog aantrekkelijker!

Dan starten de Bonus days. Bij iedere €60 die je besteedt, ontvang je een tegoedbon van €6,-. Die kan je de gehele maand augustus inwisselen. Mail je bestelling naar dospiration@gmail.com of bestel online via mijn webshop.

Groetjes,

Dominique

Geef een reactie