Stampin’Up! Pluk de dag

Met de laatste bestelling heb ik een van de nieuwe Nederlandse sets besteld, Pluk de dag. Een bloemen pons in combinatie met een stempelset.

Eindelijk had ik weer een momentje voor mezelf gereserveerd om ermee aan de slag te gaan!

Ik heb lekker gekliederd met een spritzer, hoe noem je dat in het Nederlands?? Geen idee, maar het is leuk! Ik heb er inkt druppeltjes in gedaan en vermengd met water. Vervolgens heb ik mijn clearblock ermee ingespoten en op een stukje Shimmery white cardstock gedrukt. Met mijn heattool heb ik hem gedroogd. Vervolgens heb ik er nog wat extra overheen gespritzt. En weer gedroogd.

Daarna heb ik met zwarte inkt de bloem gestempeld. Die bestaat uit 2 delen, de steel en de bloem zelf.

De kaart heb ik een zwarte mat gegeven zodat hij wat meer afsteekt tegen dezelfde kleur kaart. Zo fijn dat je alles in een en dezelfde kleur kunt maken! Nog hier en daar een strasssteentje en klaar.

Met deze komende tropische dagen, waag ik mij niet op mijn zolder. Veel te heet! Dus ik houd een korte pauze.

Vergeet niet dat als je wilt bestellen, dat kan altijd, maar zondag 7 juli plaats ik weer een verzamelbestelling. Dan kan je bestellen zonder verzendkosten te betalen. Je haalt je bestelling dan zelf op, bij mij thuis. Bestellen kan door een mail te sturen naar dospiration@gmail.com

Zonnige groetjes,

Dominique

Geef een reactie