Stampin’Up! Puur natuur

De set Puur natuur past perfect bij alles en natuurlijk ook bij de herfst! Ik had mezelf een kleuren challenge gegeven. De kleuren rich razzleberry, crumb cake, pear pizzaz en grapefruit grove. En ik had de smaak te pakken!

Ik begon met een doosje, gemaakt met de Window box thinlit dies. Deze dies heb ik al een tijdje liggen, maar was ik eigenlijk alweer vergeten (schaam schaam). En dat terwijl hij zo mooi is!

Ik heb de deksel aangekleed met blaadjes uit de set Puur natuur. Deze heb ik met de hand uitgeknipt. Ja er zijn ook stansen…maar die heb ik niet. Dan maar lekker ouderwets uitknippen! Bij de bakker vond ik schattige egel bonbons, die moesten een plekje veroveren in dit herfstige doosje.

Maar zoals gezegd, ik had de smaak te pakken! En maakte er ook nog 2 kaartjes bij indeelde kleurstelling. Beiden zijn vergelijkbaar wat layout betreft. Ik heb op beide kaartjes ook mijn eigen ‘design papier’ gestempeld.

De eerste ton sur ton, dus rich razzleberry inkt op hetzelfde kleur cardstock.

Op het tweede kaartje heb ik de kleuren terug laten komen in de blaadjes, die ik op een whisper white cardstock strookje heb gestempeld.

Ik ben heel blij met het resultaat, zeker om dat de kleurstelling best een beetje buiten mijn comfortzone ligt. En ik je de Nederlandse set van Puur Natuur van harte aanbevelen. Of het nu herfst, kerst of voorjaar is, hij kan altijd!

Bestellen

Zondag 4 november plaats ik weer een verzamelbestelling. Wil je mee bestellen? Dat kan, stuur een mailtje naar dospiaration@gmail.com En ik maak het graag voor je in orde.

groetjes,

Dominique

3 comments

Geef een reactie