Stampin’Up! Puur natuur

Jullie hebben nog een kaartje tegoed van mij vandaag! Ik heb dit exemplaar gemaakt met de mooie nieuwe Nederlandse stempels Puur natuur.

Ik heb de achtergrond op het kaartje eerst met sponsjes en inkt bewerkt. Ik heb lukraak banden bruin, groen en blauw aangebracht. Zo creëer je een natuurlijke uitstraling. Vervolgens heb ik de bomen in mijn ‘landschap’ gestempeld met zwarte inkt.

De tekst komt uit een andere Nederlandse stempelset, In de bloemetjes zetten. Voor de sier heb ik nog een Wooden element gebruikt. Ik vind het met recht een puur natuur kaartje geworden!

Nog maar 2 nachtjes slapen en dan kan je alle producten uit de nieuwste jaarcatalogus bestellen. Heb je de nieuwste jaarcatalogus nog niet? Je kunt hem gratis van mij krijgen! Stuur een berichtje naar dospiration@gmail.com om hem aan te vragen. Ik plaats zondag 3 juni de eerste verzamelbestelling uit de nieuwe jaarcatalogus. Die verzamelbestelling is interessant als je het bij mij thuis komt ophalen en verzendkosten wilt besparen.

Oh ja en aanstaande zaterdag kan je via mijn blog genieten van een bloghop! Het thema is ‘mannen’, een thema waar ik nog wel eens mee worstel. Jij ook? Kom dan gratis en voor niks inspiratie op doen via mijn blog!

Tot dan!

Groetjes

Dominique

Geef een reactie