Stampin’Up! Sale-a-bration actie en nieuwe minicatalogus

Vanaf 3 januari is er weer een nieuwe seizoenscatalogus gestart en de super gave sale-a-bration actie periode begonnen. Omdat het soms wat veel informatie is, zal ik je in dit bericht proberen helderheid te geven. 

Voorjaarscatalogus

De voorjaarscatalogus is de halfjaarlijkse seizoenscatalogus, ofwel minicatalogus, die Stampin’Up! uitbrengt. Hij is een aanvulling op de jaarcatalogus.

De producten zijn verkrijgbaar van 3 januari tot 2 juni.

Klik hier om de online versie van de catalogus bekijken.

Heb je liever een papieren variant? Vraag hem dan gratis aan! Stuur een berichtje naar dospiration@gmail.com

In de voorjaarscatalogus staan alle stempelsets in het Engels, maar diverse stempelsets zijn ook in het Nederlands vertaald. Hieronder zie je ze op een rij.


Sale-a-bration

Sale-a-bration is een speciale actie periode met leuke extra’s.

  1. Gratis producten

Je krijgt bij besteding van iedere €60,- een gratis product uit de actiefolder. Besteed je €120,- dan krijg je 2 gratis producten, besteed je €180,- krijg je 3 producten etc.etc. Het maakt overigens niet uit of je producten bestelt uit de jaar- of voorjaarscatalogus. Alles telt mee. Deze gratis producten kan je zelf uitkiezen en doorgeven samen met je bestelling.

  1. Instappen als demonstratrice

Ben je Stampin’Up! fan, wil je graag extra inkomsten of van je hobby je werk maken? Je krijgt nu nog meer voordeel als je instapt als demonstratrice. Het startpakket is het gehele jaar door al voordelig, je kiest voor €175,- aan producten en betaalt slechts €129,-

Maar in deze actieperiode zitten er nog een paar extraatjes aan vast, zoals;

  • een klein formaat papier hakker(snijder)
  • een design papier sampler (uit iedere nieuwe design papier set zitten er 4 velletjes in.)
  • een extra gratis stempelset naar keuze uit de lopende catalogi
  1. Gastvrouw

Als je een thuis een party organiseert en er wordt voor €200,- besteld, dan krijg je 10% hostess credits. Dit is een tegoed wat door jou als gastvrouw kan worden besteed aan zelf te kiezen producten. Kortom gratis producten! Vanaf €375,- krijg je als gastvrouw, naast de hostess credits, ook de gratis stempelset Little ladybug. Je vindt het schema met de hostess credits in de actiefolder, pagina 16. Wil je een party organiseren? Wat leuk! Neem dan contact met mij op via dospiration@gmail.com

De looptijd van de Sale-a-bration is 3 januari tot en met 31 maart. Er is ook een aparte actiefolder waarin je alles kunt nalezen(in het Engels).

Klik hier voor de digitale sale-a-bration actiefolder. Dit jaar kan je ook kiezen voor een stempelset met Nederlandse teksten als gratis product. Hij heet ‘speciaal voor jou’.

Jaarcatalogus

Met al deze mooie nieuwe producten zou je bijna vergeten dat er ook nog steeds een jaarcatalogus is. Die bevat naast de basis producten als inkt, papier, gereedschap en accessoires ook mooie stempels voor alle gelegenheden! Ook in deze catalogus zijn er sets in het Nederlands vertaald. Wil je een overzicht welke sets er in het Nederlands beschikbaar zijn? Kijk dan in mijn online shop. Links in het menu zie je het kopje Translated staan. Daar vind je o.a. alle Nederlandse sets op een rij.

De jaarcatalogus heeft een looptijd van 4 juni 2019 tot 2 juni 2020.

Je kunt de papieren catalogus gratis aanvragen of digitaal inzien. Wil je hem op papier? Mail dan naar dospiration@gmail.com

Klik hier om de digitale versie van de jaarcatalogus in te zien.

Ook in deze catalogus zijn er sets in het Nederlands vertaald. Wil je een overzicht welke sets er in het Nederlands beschikbaar zijn? Kijk dan in mijn online shop. Links in het menu zie je het kopje Translated staan. Daar vind je o.a. alle Nederlandse sets op een rij.

Nou het is een heel verhaal geworden, maar ik hoop dat het je meer duidelijkheid geeft.

Je ziet het, er is een ontzettend grote veelzijdigheid aan producten waar je uit kunt kiezen. Vind je het wat overweldigend of heb je iets specifieks in je hoofd? Ik adviseer je graag, vrijblijvend.

Benieuwd wat ik met de nieuwe producten heb gemaakt? Kijk dan a.s. vrijdag weer op mijn blog!

groetjes,

Dominique

Geef een reactie