Stampin’Up! sale-a-bration Avant garden

stampin up sale-a-bration avant garden gratis stempels, verjaardagskaar, klassieke bloemen, goud embossing watercolor met aquapainter

Op 4 januari start de Sale-a-bration periode. Je krijgt dan gratis producten bij iedere €60 die je besteed. Voordeel van het zijn van demonstratrice is dat je mag spelen met al die leuke spulletjes voordat ze voor de klant beschikbaar komen.

Dit is een stempel set die je gratis kunt krijgen, hij heeft avant garden. Ik was in de stemming voor een klassiek kaartje.

Ik heb de bloemetjes met versamark inkt gestempeld en vervolgens met goude embossing poeder en heattool bewerkt. Ze hebben nu een mooi glanzend randje waarbinnen je prachtig kan kleuren met de aquapainter. Oh ja, zorg er dan wel voor dat het papier tegen een beetje water kan, ik heb aquarel papier gebruikt.

stampin up sale-a-bration avant garden gratis stempels, verjaardagskaar, klassieke bloemen, goud embossing watercolor met aquapainter

De basis is een kant en klare notecard in de kleur Crumb cake. In dezelfde kleur inkt heb ik een paar blaadjes, ook uit de set, gestempeld. Ze komen een beetje onder het geheel door.

De tekst heb ik op een stukje very vanilla karton gestempeld en gestanst met de Stiched framelits voor de Bigshot. Die stansen gebruik ik echt vaak, het geeft net dat beetje extra aan je kaart of ander projectje. Kortom een aanrader voor je collectie!

Online party

stampin up sale-a-abration party by dospiration

Ben je nieuwsgierig naar wat de sale-a-bration periode en de nieuwe voorjaarscatalogus nog meer te bieden heeft? Kijk online mee met mijn sale-a-bration party! Op 4 januari organiseer ik die vanaf mijn Facebook pagina. Je hoeft je huis niet uit en het is gratis 😉
Ga naar mijn Facebook pagina, naar het evenement (of scan onderstaande QR code met je telefoon)en meld je aan. Log vervolgens 4 januari om 20.00 uur weer in op Facebook(liefst op een pc/laptop), klik het evenement open en volg de berichten die er voorbij komen. Uiteraard kan je nog een leuk prijsje winnen en na afloop een bestelling plaatsen. Laten we er samen een SUper feestje van maken.

Groetjes

Dominique

One comment

Geef een reactie