Stampin’Up! Sale-a-bration bloghop

Omdat er nieuwe Sale-a-bration items zijn en je deze nog de gehele maand maart kunt bestellen, zetten we vandaag nog een keertje de Sale-a-bration in de schijnwerpers met een bloghop!

Je hopt van blog naar blog door middel van onderstaande pijlen en komt zo allemaal verschillende leuke creaties tegen van mijn collega’s.

stampin up pedal pusher, party pants

Ik had mijn oog al laten vallen op de tandem fiets, Pedal pusher, die als stempelset te verkrijgen is! Ik weet niet waarom, want ik heb over het algemeen niks met fietsen. Maar ik vind de items die je in het mandje kan “stoppen” zo leuk detail! Vandaag heb ik de hartjes erin gedaan, tenminste een paar, want ik heb de stempel slechts gedeeltelijk gebruikt. Geheel in het kader van deze bloghop, van het team de creatieve harten!

stampin up pedal pusher, party pants

De fiets heb ik op Thick whipser white gestempeld en met blenderpen ingekleurd. Mijn ervaring is dat thick whisper white beter geschikt is als je wil inkleuren dan regulier whisper white karton. De tekst is afkomstig uit een andere Sale-a-bration stempelset Party pants. Deze heb ook ik met behulp van de Stam-a-ma-jig als achtergrond gebruikt. Toch nog best lastig om in een lijn te stempelen! Mijn dochter vond het niet leuk zei ze, ik wel ­čśë Ben benieuwd wat jullie ervan vinden en vind het leuk als je je reactie hieronder achterlaat.

Hop nog lekker verder naar de blog van Henrike Heikoop om te zien wat zij voor jullie in petto heeft. Have fun!

groetjes

Dominique

 

10379004_1769595799928066_1165332891043888398_n

 

12821357_1769595796594733_2550567565600312322_n

Dit is een overzicht van alle dames die mee doen aan de hop:

Caroline v.d. Straaten

Ang├ęlique Nederpel

Monique de Kok

Nina Janssen

Carola Gillich

Linda den Besten

Dominique Bergen (je bevindt je hier)

Henrike Heikoop

Carolien Boone

Helmy Goyer

Sandra Korten

Annette Koolmees

Rian van Middelkoop

Leonie Geertsema

Jolanda Meurs

Danielle Bennenk

Geef een reactie