Stampin’Up! Sale-a-bration Botanicals for you

Zijn jullie ook zo blij met je gratis verworven Sale-a-bration stempels?! Ik heb van de keer de set Botanicals for you uitgeprobeerd. Ik heb de set op 2 verschillende manieren toegepast.

stampin up, botanicals for you, sale-a-bration

stampin up botanicals for you, heat embossing

Dit eerste kaartje is gemaakt met watercolor effect. Op een stukje Aquarel papier heb ik de stempel met Versamark en Heat embossing poeder gezet. Ik heb het doorzichtige Iredecent Ice poeder gebruikt. Deze heeft een mooi glitter effect. Met de Aquapainter en inkt kussens heb ik steeds laagjes inkt aangebracht in verschillende tinten. Ik heb de kleuren Wisteria wonder, Pool party en Night of navy gebruikt. Ik merkte dat ik een donkere inkt moest gebruiken omdat de tekst heel licht is. Dan komt het beter tot zijn recht. Het fijne van watercoloring is dat je het gaande weg steeds naar wens kunt “bijkleuren”. Tussentijds heb ik de inkt steeds met de Heattool gedroogd.

stampin up, botanicals for you, sale-a-bration

Het tweede kaartje heb ik “gewoon” gestempeld. De bloemetjes en takjes lenen zich uitstekend om een eigen achtergrond te maken. De tekst is slechts gedeeltelijk gestempeld. Dit heb ik gedaan met behulp van de Stampin’Write marker. Hiermee kan je gedeeltes van je rubberen stempel inkleuren/ be-inkten en vervolgens op je papier stempelen.

stampin up, botanicals for you

Heb jij ook iets leuks gemaakt met een Sale-a-bration set? Laat het zien en deel je creatie via mijn Facebook pagina!

En… als je graag wat Valentijns inspiratie wilt opdoen, kijk dan zaterdag op mijn blog en hop gezellig mee in de bloghop die we dan georganiseerd hebben!

groetjes Dominique

 

Built for Free Using: My Stampin Blog

Geef een reactie