Stampin’Up! uitnodiging Sale-a-bration party

IMG_20151208_214424

Heb je zin in een feestje? Dan ben je hierbij uitgenodigd!

Op woensdag 6 januari 2016 houd ik een Sale-a-bration feestje bij mij thuis in Papendrecht. Je kan komen tussen 9.30-11.30 uur of tussen 19.30 en 21.30 uur.

Sale-a-wattes?

De Sale-a-bration is de benaming voor de leukste actie periode van het Stampin’Up! jaar. Afgeleid van het Engelse woord ‘celebration’ is het met recht een feestelijke periode. Waarom? Omdat je bij besteding van iedere €60 mag je een gratis product uitkiezen. Variërend van Project Life kaartjes, stempels of designpapier! Dat is toch gaaf?!

Wat kan je verwachten?

Er staan leuke dingen op het menu! Zo heb ik een make&take voorbereid, kan je een aantal van de nieuwste producten uit de Sale-a-bration folder en voorjaarscatalogus van dichtbij bekijken en is er ook nog wat te winnen! Je krijgt natuurlijk de nieuwste catalogus mee naar huis. De kosten bedragen €5 per persoon.

Hier nog alles op een rij!

  • Je ontvangt direct de nieuwe voorjaarscatalogus en Sale-a-Bration actie folder
  • Kies een ‘Lucky Ducky’ en win leuke prijsjes
  • Maak een make&take met de nieuwste producten
  • Plaats je deze dag een bestelling van €60,- dan ontvang je een SAB product gratis en vervallen de kosten van €5,- van deze dag. Je kan je bestelling, net als een verzamelbestelling, later bij mij ophalen en betaalt geen verzendkosten!
  • Bring a new friend! Neem je iemand mee die nog niet bekend is bij Dospiration dan ontvang je bon voor een gratis workshop t.w.v. €7,50

20151005_SAB16Cover_Core_eng-UK10012015_Occ16Cover_ENG-UK

 

Geef een reactie