Stampin’Up! scrap layout

Sinds lange tijd heb ik weer eens een scrap layout gemaakt. Met de kerst heb ik mijzelf een Canon Selphy cadeau gedaan, nadat mijn oude het begeven had. Zo kon ik eenvoudig foto’s van mijn mobiele telefoon printen. Ik had er nog een paar mooie op staan van mijn meisjes. Op een mooie oktober dag, toe we voor het eerst Myrthe hebben laten kennismaken met het strand.

Bij strand denk je al snel aan schelpjes etc. maar ik wilde graag een pagina maken met het Beautifully detailed laser-cut specialty papier. Dat heb ik al een aantal maanden liggen, maar vond het te mooi om te gebruiken. Zonde natuurlijk, want het is juist nog mooier in een creatie zoals deze! Er zitten in het papier pakket 4 van die grote opengewerkte bloemen vellen. Ik heb voor mijn lay-out 1 zo’n vel gebruikt. Ik heb heel voorzichtig de bloemenpracht in het midden los geknipt. Daardoor bleef de rand in tact en heb ik die op de naastgelegen pagina kunnen gebruiken.

Ik heb het thema gebaseerd op de geweldige foto van Lisanne en Myrthe samen, zusjes, knuffelend op het strand. De tekst heb ik gestempeld met de Perfect banner set. Al die ieneminie stempeltjes raak je snel kwijt, dus ging ik heel secuur te werk. Vervolgens wist er toch nog een A te ontsnappen! Ik snapte er niks van, heel mijn bureau ondersteboven gehaald, bleek hij later toch in het doosje te zitten?! Ongelooflijk…

Met de Perfect label punch heb ik een label gemaakt langs de rand van de layout. De tekst komt uit de stempelset Ribbon of courage. Die heb ik ooit tijdens een Stampin’ Up! evenement gekregen.

Als ik een scrap layout maak, pak ik echt van alles uit mijn kast, als het maar het plaatje compleet maakt. Heerlijk!

Bestellen

Wil je nog iets bestellen? Dan gaat er vandaag een verzamelbestelling de deur uit. Ik kan wat voor je mee bestellen. Vergeet ook niet, dat je nu bij elke bestede €60,- een gratis sale-a-bration item kunt kiezen! Rechts kan je op de afbeelding klikken van de folders om de inhoud te bekijken. Uiteraard kan ik je ook vrijblijvend een papieren exemplaar toesturen. in alle gevallen kan je mij bereiken via dospiration@gmail.com Mail je bestelling uiterlijk 20.00 uur door!

Fijne zondag nog!

groetjes

Dominique

Geef een reactie