Stampin’Up! Scrap Sunday

Gezellig dat je komt kijken deze zondag! Ik heb weer eens een paar foto’s uit de “oude”doos gehaald. Ik heb letterlijk nog een doos met foto’s staan op mijn kamer. Allemaal met de intentie om ze mooi te verwerken. Deze foto’s zijn denk ik van zo’n 5 jaar geleden. Sinterklaas tijd, eigenlijk kennen ze dat natuurlijk niet bij Stampin’Up!. Maar met als uitzondering de Decemberlabels van afgelopen winter.

Ik ben aan de slag gegaan met het paars van zwarte piet. De Incolor Fresh fig boodt uitkomst. Daar had ik nog design papier van liggen, een velletje was genoeg voor beide pagina’s. (ook stiekem nog een van mijn doelstellingen, mijn design papier eens een keertje op gebruiken!!)

De slinger stempels zijn per 1 juni verkrijgbaar, ze zitten in een set die gecombineerd is met een alphabet. Ideaal, want daar heb ik alle tekst mee gestempeld op mijn spread. De set heet Pick a pennant, een aanrader!

En zoals eerder gezegd, vond ik de set Decemberlabels ook erg toepasselijk bij deze layout. Hij is helaas niet meer te bestellen, maar wie weet kan je hem ergens tweedehands op de kop tikken.

Ik heb me voorgenomen ook volgende week weer een zondagse bijdrage te leveren, dus hoop je dan terug te zien!

groetjes,
Dominique

 

Mede supporters van Scrap Sunday 😉

Neem ook zeker een kijkje op de blog van mijn collega’s!

2 comments

Geef een reactie