Stampin’Up! Scrap sunday

Fijne moederdag allemaal!

Ik ben door omstandigheden wat afwezig geweest de afgelopen week. Maar vanaf vandaag weer helemaal terug!

Ik laat jullie vandaag een kaartje zien welke in gemaakt heb van wat rest stukken karton en Petal passion design papier. Die zijn ideaal om mini kaartjes mee te maken. En om zo’n afwijkend formaat kaartje maak je met de envelop punchboard eenvoudig een (bij)passende envelop.

Ik heb voor dit kaartje gebruik gemaakt van de nieuwe alphabet stempels Make a difference, deze zijn per 1 juni verkrijgbaar of eerder door de Share what you love suite te bestellen. Ik heb ze met witte embossing poeder op de zwarte banner gestempeld. Dat was nog best een uitdaging! Want Versamark inkt zie je niet zo goed op zwart en om dan de letters te laten aansluiten is nog best lastig. De banner en het hartje komen overigens uit de set Lots to love framelits.

De bloemen die je op de achtergrond ziet naast de tekst, komen ook uit de alfabet set Make a Difference. Ze zijn gestempeld met Versamark inkt, maar ik heb ze verder niet bestrooid met embossing poeder. Hierdoor krijg je een mooi subtiel effect op de achtergrond. Een leuke tip om Versamark inkt toe te passen!

Morgen laat ik jullie de moederdag kaartjes zijn voor mijn moeder en schoonmoeder, komen jullie dan ook weer kijken?

Groetjes,

Dominique

Neem ook zeker een kijkje op de blog van mijn collega’s!

2 comments

Geef een reactie