Stampin’Up! Scrap Sunday

Eindelijk weer eens een bijdrage aan Scrap sunday! Gisteren liet ik al een scrap layout zien maar daar had ik nog 3 restjes design papier van over.

Die moest ik omtoveren tot een projectje en het zijn er zelfs 3 geworden!

Ik heb er 3 eenvoudige kaartjes mee gemaakt voor verschillende gelegenheden. De teksten op de kaartjes komen uit de set Recht uit het hart. Deze set is nog steeds te bestellen.

Een verhuiskaartje, ik heb het huisje gestanst met de Bigshot en de Hometown dies. Zo zie je, deze zijn niet alleen leuk met de kerst. Want toen stonden ze voor het eerst in de catalogus.

En een verjaardagskaart in maritieme sfeer met de set Swirly bird. Deze was ik alweer bijna vergeten dat ik hem heb staan! Hij blijft leuk😉 en ik vind de blueberry bushel kleur heel mooi combineren met rood.

En een beterschapskaart gemaakt met de nieuwe Love what you do set. Dit kaartje is met recht uit scraps opgebouwd, die nog op mijn bureau lagen. Maar ontzettend leuk uitgepakt!

Bestelling

Vanavond gaat er een verzamelbestelling uit. Dat betekent dat je kunt bestellen zonder verzendkosten te betalen. Je haalt je bestelling dan bij mij thuis op. Wil je jouw bestelling liever bezorgd hebben? Bestel dan via mijn online shop met de hostesscode …..(geldig tot 20.00 uur) Je krijgt je bestelling en een persoonlijk bedankje van mij toegestuurd. Let op, online bestellingen kunnen alleen met een creditcard worden voldaan.

Heb je nog vragen over de toepassing van de Stampin’Up! producten, schroom niet en vraag het me! Ik help je graag verder op weg.

Groetjes,

Dominique

P.s.

Neem ook zeker een kijkje op de blog van mijn collega’s!

Geef een reactie