Stampin’Up! Seizoenscatalogus

onstage brussel stampin upIn mijn nieuwsbrief had ik een cryptische omschrijving geschreven namelijk; I was Going places where Love blossoms and It’s my party in a Botanical garden.
Deze omschrijving had betrekking op de producten die we gezien hebben. Dit waren de make&takes die we gemaakt hebben tijdens On stage in Brussel.

onstage going places stampin up
Going places is een serie met een mannelijke uitstraling. Ideaal voor mannelijke kaarten of vaderdag. Of wat dacht je van project life? Voor een verslag over je vakantie? Maar ook voor Valentijnsdag is de stempelset toepasselijk. Gebruik rood of roze in combinatie met de romatische teksten en het ziet er heel anders uit! Zo zie je maar, je kan er veel kanten mee op.

IMG_20151212_205226Love blossoms is zoals de naam doet vermoeden een romantische set. Stempels, diecut en papier. Het papier is erg schattig met roze tinten en bloemetjes motieven. En dan hoort deze prachtige diecut stans erbij, voor de Big shot, een mooi bewerkt hart. Mooi voor een verjaardagsthema, trouwerij of moederdag. Om verliefd op te worden!

IMG_20151212_205125Party suite is een vrolijke verjaardagsthema. Bij de stempelset worden bijpassende mini ponsjes geleverd. Een setje van 3 in de vorm van een kaarsje, cupcakes en ballon. Bijzonder aan deze ponsjes is dat ze geen wit randje rondom je gestempelde afdruk laten, ze passen precies!

botanical garden stampin upBotanical garden is een must voor de bloemen liefhebbers! De stansen (voor de Big shot) hebben bijzondere cuts. De bloemen komen meer tot leven door het extra snijrandje, waardoor ze meer dimensie krijgen. Ook is het design papier perfect afgestemd, evenals de stempelset. Met de stempels kan je het design papier ‘aankleden’ door zelf de bladnerf te stempelen. Dat heb ik ook gedaan op het voorbeeld zoals hiernaast.

Nu hebben jullie alvast een kleine introductie van wat de voorjaarscatalogus zal bieden. Als jullie dit zo zien, wat spreekt jullie dan het meest aan?

2 comments

  1. Rian says:

    Bij toeval kom ik op je blog terecht en ik zie je vraag: wat mij van deze 4 het meest aanspreekt? Ik denk de laatste 2 en dan vooral de botanical serie, al is het niet helemaal mijn kleur. Maar volgens mij kun je hier wel veel mee.

    • dbergen says:

      Hoi Rian, wat leuk dat je per toeval op mijn blog terecht bent gekomen! De botanical gardens is inderdaad een zeer veelzijdige set, en je kan de kleuren natuurlijk zelf aanpassen. Het design papier bevat dezelfde stempels als de stempelset, dus ik zou zeggen maak je eigen designpapier in jouw favoriete kleuren. Bedankt voor je reactie!

Geef een reactie