Stampin’Up! Share what you love

Ik kon mij geen meer toepasselijke set bedenken, om een workshop mee te geven, dan de set Share what you love!

Bloemen houden van mensen en mensen houden van bloemen. Toch?! Dus heb ik deze set centraal gesteld in de workshop die ik zaterdagochtend 30 juni mag geven in de bibliotheek van Papendrecht. Het is een workshop die geschikt is voor beginners, maar lokaal ben je gevorderd knutselaar, kan je je ook helemaal uitleven. Mijn kaartjes dienen slechts als voorbeeld, geef er vooral je eigen twist aan, als je dat wilt! Ik heb gebruik gemaakt van de nieuwe notecards Delightfully detailed, deze zijn al voorzien met een watercolor opdruk in de kleuren Mint macaron en Blackberry bliss. Zo heb je in een handomdraai de mooiste kaartjes gemaakt!

Wat gaan we maken? Verjaardagskaarten! Of zoals je in deze voorbeelden ook kunt zien, kan je er ook een beterschapskaart of iets anders van maken. Afhankelijk van de tekst die je kiest. Ik heb voor deze kaarten gebruik gemaakt van de set Recht uit het hart.

Was je al opgevallen dat ik een pagina heb gemaakt met alle Nederlandstalige stempels overzichtelijk bij elkaar? Je vindt hem bovenaan in het menu, of via deze link.

Doe je mee zaterdagochtend 30 juni? Er is plaats voor 8 personen en de kosten bedragen €12,50 per persoon. Je kunt je nog opgeven! Stuur mij een mailtje op dospiration@gmail.com en ik reserveer een plekje voor je. Maar vol is vol.

Groetjes,

Dominique

Geef een reactie