Stampin’Up! Share what you love

Deze stempels lagen al een tijdje op mij te wachten om gebruikt te worden. Elke keer kwam er weer wat anders tussen! Maar voor moederdag heb ik er toch 2 geweldige kaartjes mee gemaakt, al zeg ik het zelf.

Ik had er in mijn bed al over nagedacht…tja wat moet je anders😉

Ik heb de bloemetjes met witte heat embossing poeder op whisper white cardstock gezet. Vervolgens heb ik met een sponsje inkt over de bloemetjes gewreven. Daarna heb ik nog met een blenderpen de bloemetjes met dezelfde inkt ingekleurd, waardoor ze net iets donkerder zijn dan de gesponste achtergrond.

Met de alfabet set Make a difference heb ik alle tekst gestempeld. Dit is echt een mooi alfabet! Ik had al de labeler alphabet set, maar dit is een mooi sierlijk lettertype. En in deze set zitten hoofdletters, kleine letters, strakke letters, cijfers én korte teksten (en een schattig bloemetje)! Kortom een uitgebreide set die je absoluut waar voor je geld geeft!

Voordelige Share what you love bundel bestellen

De Share what you love set en Make a difference set zijn verkrijgbaar als voordelige bundel in combinatie met andere producten. Hierdoor hoef je niet te wachten tot 1 juni om hem te kunnen bestellen en krijg je bovendien gratis producten erbij. Deze bundels zijn tot 1 juni verkrijgbaar.

Klik HIER om de PDF flyer met alle details over de bundels te openen. Wil je een van de bundels bestellen? stuur dan een mailtje met je gegevens naar dospiration@gmail.com of bestel via mijn online shop!

Woensdag laat ik meer zien wat ik met deze leuke stempels heb gemaakt! Tot dan.

Groetjes,

Dominique

Geef een reactie