Stampin’Up! Special reason

Het is vakantie en dus ben ik ook in de vakantie modus. Helaas heb ik de afgelopen dagen door al het feestgedruis niet veel creatieve projectjes gemaakt en niet zoveel nieuws gepost op mijn blog. Volgende week maandag en woensdag zien jullie weer nieuwe dingetjes en als je komt ook donderdag tijdens mijn online Facebook party!

stampin up special reason, so very much, sale-a-bration, gratis, stempels, mixed media, techniek, thank you notes, heat embossing, dospiration

Vandaag dan toch nog een bijzonder projectje. Ik ben een keertje buiten mijn comfortzone gegaan. Geïnspireerd door Pinterest en mixed media. In de nieuwe voorjaarscatalogus staat een mooie bloemen set, Special reason. Deze set heb ik o.a. gebruikt om de achtergrond te creëren van deze 2 kaartjes.

stampin up special reason, so very much, sale-a-bration, gratis, stempels, mixed media, techniek, thank you notes, heat embossing, dospiration

De basis van de kaart is shimmery white cardstock. Dit cardstock is net iets dikker en geschikt voor bijvoorbeeld watercoloring. Al heb ik deze achtergrond gemaakt met behulp van sponsjes en inkt. Als eerste ben ik begonnen met de tekst. Die komt uit een sale-a-bration stempel set, So very much. De tekst heb ik met behulp van versamark inkt en heat embossing poeder op de kaart gezet.

stampin up special reason, so very much, sale-a-bration, gratis, stempels, mixed media, techniek, thank you notes, heat embossing, dospiration

Langs de randen heb ik donkere kleuren gebruikt om de kaart wat meer vintage look te geven. In dezelfde donkere kleuren heb ik met de stempels uit de Timeless textures. De bloemen en blaadjes uit de set Special reason heb ik verspreid over de kaart gestempeld. Ik heb de stempels eerst ‘afgestempeld’ op een kladblaadje. Hierdoor komt hij lichter op de achtergrond te staan.

stampin up special reason, so very much, sale-a-bration, gratis, stempels, mixed media, techniek, thank you notes, heat embossing, dospiration

Het was echt een beetje spelen en kliederen met stempels, heerlijk om te doen! Wil je dit ook een keertje uitproberen? Kom dan naar de technieken workshop die ik volgend jaar gepland heb staan!

Dit was dan de laatste post van 2016, op naar 2017! Ik wens iedereen een knallend oud en nieuw en spetterend creatief 2017.

groetjes

Dominique

Geef een reactie