Stampin’Up! Star of light doosje

Deze schattige doosjes maakte ik met de set Star of light. Ik was al bijna vergeten dat ik deze prachtige set in de kast heb liggen. Hij staat in de jaarcatalogus en is vandaag met de Extravaganza korting nog net iets leuker geprijsd! Als je nog iets wilt bestellen, mail dan je wensenlijstje naar dospiration@gmail.com

Er zitten 3 theelichtjes in, maar zonder inleg kan je er vanalles in verpakken. Ik heb ze gemaakt naar voorbeeld van een Franse demonstratrice Marie Meyer.

De omslag is gemaakt in de nieuwe kleur Balmy blue. De sterren krul uit de set heb ik er in dezelfde kleur op gestempeld. Ton sur ton.

De tekst komt ook uit dezelfde set en is in de kleur Night of navy gestempeld. Samen met wat zilver draad, zilveren ster en strass steentjes een klassieke combi.

Workshop

Ik heb ze gemaakt voor de dames die zondag langs kwamen voor een privé workshop. Het is alweer eventjes geleden dat ik workshops heb georganiseerd. Helaas is het niet altijd meer haalbaar met een drukke baan en een jong gezin.

Daarom wil ik vaker online workshops gaan geven, zoals afgelopen vrijdagavond, via mijn Facebook pagina. Wat vinden jullie daarvan? En is vrijdagavond dan handig of liever een andere avond? Of zie je liever een filmpje? Ik ben benieuwd naar wat voor jullie zou werken en of ik dat kan bieden. Dus laat vooral een reactie achter onder dit bericht of stuur een mailtje naar dospiration@gmail.com

Wil je op de hoogte blijven van mijn activiteiten, schrijf je dan in! Laat je naam en emailadres achter, aan de rechterzijde van deze pagina kan je je inschrijven.

3 comments

Geef een reactie