Stampin’Up! Suite sayings

Vandaag een kaartje met de stempelset Suite sayings in de hoofdrol. Het is beetje stoer kaartje voor een tiener. Ze heeft wat pech gehad de laatste tijd en ik wilde haar een hart onder de riem steken.

Hoe is het kaartje opgebouwd; Ik ben begonnen met de watercolor achtergrond. Deze heb ik gemaakt op een stukje shimmery white cardstock en met de aquapainter. De kleur die ik gebruikt heb is watermelon wonder. Vervolgens heb ik gewacht tot het papier droog was en met dezelfde kleur met de Gorgeous grunge spetters er overheen gestempeld. De kleine zwarte spettertjes komen uit de stempelset Timeless textures.

stampin up suite sayings, gorgeous grunge, watermelon wonder

Uit de Project life kaartenset Moments like these heb ik een van de kleinste kaartjes gebruikt. Er zitten namelijk van die kleine vierkante kaartjes in die set. Daar paste de stempel precies op! Het woordje you heb ik nog een keer gestempeld in watermelon wonder, uitgeknipt en met dimensional(verdikkingstape) er opgeplakt. Het gouden hartje is met de itty bitty accents pons gemaakt, deze is helaas niet meer te bestellen.

stampin up suite sayings, gorgeous grunge, watermelon wonder

Zie ik je vrijdag weer? Dan show ik een ander leuk projectje ter inspiratie!

groetjes

Dominique

 

Geef een reactie