Stampin’Up! Swirly bird baby

Het is een jongetje! Sinds gisteren heb ik er een neefje bij, Gijs. Een stoere Hollandse naam voor zo’n klein mannetje. Toch heb ik een lief kaartje gemaakt ipv stoer, vind ik toch leuker šŸ˜‰

stampin up, swirly bird, baby boy, boat, boot, cadeau

Het is een eenvoudig kaartje met het bootje uit de set Swirly bird. De kleurstelling is crumb cake, whisper white en soft sky. Ik had helaas geen tijd om het kraft tasje nog aan te kleden, maar een bijpassende tag/ cadeaulabel bood uitkomst. Mooie zachte tinten. De foto’s spreken voor zich!

stampin up, swirly bird, baby boy, boat, boot, cadeau

Wil jij ook zo’n handgemaakte kaart maken voor iemand die zwanger is? Of wat dacht je van een mooie foto lijst met baby foto om aan te kleden met stempels en papier? Dat is leuk als workshop! Ik loop al over van de ideeĆ«n, schroom niet om het me te vragen. Ik organiseer het graag voor je.

Oh, en wist je al dat ik aanstaande vrijdag weer een verzamelbestelling doe? Dus al je nog wat wilt bestellen kan je me mailen op dospiration@gmail.com

Groetjes

Dominique

Geef een reactie