Stampin’Up! teamdag

Teamdag Dordrecht 21 januari 2017

Afgelopen zaterdag was er een teamdag georganiseerd voor en door mede demonstratrices. Het was dit keer lekker dichtbij huis, in Dordrecht.

De dag begon om 10.00 met een informeel ontvangst. We konden gezellig eventjes bijkletsen met elkaar. Om 11.00 uur begon het programma. In een tasje kregen we verschillende pakketjes om de workshops te doen gedurende de dag. Ik begon met een Succulent garden (pag.20 in de Spring catalogus) projectje. We konden een vetplantje maken van papier. Echt super gaaf! Je zou bijna zeggen dat hij echt is. Op de showtafel stonden ook ontzettend mooie voorbeelden. Ze staan op de foto voor jullie!


De rest van de dag stonden er nog een tweetal kaartjes en een minialbum op het programma. Deze heb ik nog niet af gekregen, maar dat komt van de week wel. Zodra ik ze klaar heb, show ik ze op mijn blog!

Er waren deze dag 2 mensen aanwezig die van ver kwamen. Damir, onze contactpersoon uit het Stampin’Up! Europees hoofdkantoor in Duitsland. En Michelle Last, onze upline uit Engeland. Er was gevraagd om een kaart voor hen mee te nemen. Deze kaarten heb ik voor hen gemaakt.

Na zo’n dag ben ik altijd zo gaar als een klontje. Zoveel indrukken en informatie. Maar het geeft me ook weer nieuwe energie en ideeĆ«n om te gebruiken voor mijn ‘business’.

Lijkt het je ook leuk om zo’n dag bij te wonen, mede enthousiastelingen te ontmoeten en ontzettend veel inspiratie op te doen? Twijfel dan niet te lang en maak gebruik van de sale-a-bration periode om in te stappen als demonstratrice. ‘No strings attached’, behalve een leuke korting op de mooiste producten en leuke nieuwe contacten. Stuur me een berichtje op dospiration@gmail.com en ik vertel je er graag meer over.

groetjes

Dominique

2 comments

Geef een reactie