Stampin’Up! Timeless textures deel 2

Vandaag een duo kaart gemaakt met de stempelset Timeless textures. Ik heb de stempels nonchalant langs de rand te gestempeld. Hiermee heb ik een border rondom gecreëerd. Dat de stempel niet altijd even recht of goed aansluit op de rand van het papier, vind ik nog niet eens zo storend. Door de spettertjes stempel erbij te gebruiken, geeft het een beetje rustiek uiterlijk. De spetters heb ik gestempeld met de kleur Crumb cake, maar ik heb hem eerst afgestempeld voordat ik hem op de kaart heb gezet. Daardoor is hij wat lichter van kleur en wat subtieler. Het zijn eenvoudige kaarten om te maken met een eigenwijze twist.

IMG_20151224_093314IMG_20151224_093322

De tekst komt uit een stempelset Hello, die je gratis krijgt tijdens de Sale-a-bration periode bij besteding van €60,-

Maar let op, deze stempelset is niet de gehele Sale-a-bration periode verkrijgbaar. Maar slechts tot 15 februari. Je moet er dus snel bij zijn als je hem wilt bemachtigen. De eerst volgende verzamelbestelling is op woensdag 6 januari.

 

Built for Free Using: My Stampin Blog

 

Geef een reactie