Stampin’Up! Timeless textures deel 3

Deze set is zo mooi om achtergronden mee te maken. Deze franse krullen leken mij een prachtige combinatie met de set Awesomely artistic. Deze set past prima in een romantisch thema. Ik heb voor deze kaart de kleuren Mint macaron, Crumb cake en Delightful dijon gebruikt.

stampin up awesomely artistic timeless textures

Het is een vierkant kaartje van 10,5 cm. Daar hoort natuurlijk een aangepaste envelop bij. Die heb ik eenvoudig gemaakt van het Incolor envelope paper. Het mooie van Stampin’Up! vin dik altijd dat alles op elkaar is afgestemd. Het Mint macaron cardstock past naadloos bij het Mint macaron envelope paper.

De envelop heb ik gemaakt met de Envelope punchboard. Op het punchboard zelf, kan je eenvoudig aflezen hoe groot je papier moet zijn, om een passende envelop te maken bij je kaart.

Maar een kaart is niet af zonder glittertje. Dat heb ik gedaan middels een rhinestone op het embleem, maar er is nog een ander glitter detail. Op de foto wat lastig vast te leggen. Maar op de vleugels van de libelle heb ik glitters aangebracht met de Wink of Stella pen. Nieuw in het assortiment dit voorjaar. En ik ben er weg van! Je brengt hem aan met een kwastje, als al je inkt droog is. Het geeft een glanzend/glitter effect. Zo mooi!

satmpin up, awesomely artistic, timeles textures

 

Built for Free Using: My Stampin Blog

Geef een reactie