Stampin’Up! Timeless textures stempel set

De stempelset Timeless textures is nieuw in de voorjaarscatalogus 2016 en iets zegt mij dat hij wel eens erg geliefd zou kunnen worden. Zoals de naam al doet vermoeden bevat hij verschillende motieven waarmee je eindeloos kunt variëren. Mooi om achtergronden te maken, een rustiek detail te geven of de finishing touch mee te maken.

Deze week laat ik verschillende mogelijkheden zien met deze Timeless textures in combinatie met andere stempels. We beginnen eenvoudig met deze kaart.

Zoals je misschien zelf ook al hebt ontdekt, is Pinterest een grote inspiratie bron. Daar heb ik ook de inspiratie voor deze kaart vandaan. Ik kwam een poster tegen met ‘i love coffee’ en dat heb ik gebruikt in deze kaart. Ik vond de stempel met deze afdruk spreken tot de verbeelding. En wilde ze de hoofdrol geven.

stampin up, timeless textures

Kom jij ook een bakkie koffie doen? Op woensdag 6 januari ben je van harte welkom op mijn Sale-a-bration party. Je kan ‘s morgens of ‘s avonds aanschuiven bij mij thuis in Papendrecht. Je ziet een hoop nieuwe spullen uit de voorjaarscatalogus en sale-a-bration catalogus en kunt leuke prijzen winnen!

Kijk hier voor alle info en geef je snel op.

Built for Free Using: My Stampin Blog

Geef een reactie