Stampin’Up! Timeless textures

Vandaag een eenvoudig kaartje! Gemaakt met de Timeless textures en K.J.E.G. stempelset. Voor dit kaartje heb ik mij laten inspireren door Michelle Last, een bekende demonstratrice uit de UK.

Op een stukje whisper white heb ik met de krullen uit de Timeless textures en Versamark inkt gestempeld.stampin up kjeg timeless textures, bedank kaart, thank you card, heat embossing

Vervolgens heb ik ze met embossing poeder en de heattool bewerkt. Met een spongedauber en wisteria wonder inkt heb ik over de krullen gewreven. Er na heb ik de overgebleven witte vlakken ook met een spongedauber en pool party inkt ingewreven.stampin up kjeg timeless textures, bedank kaart, thank you card, heat embossing

Het sentiment ‘Bedankt’ komt uit de stempelset K.J.E.G. ofwel Koop je eigen geschenk.

Een eenvoudig kaartje, maar niet minder mooi!

groetjes

Dominique

Geef een reactie