Stampin’Up! Touches of texture

Met al die mooie producten uit de voorjaarscatalogus, zou je bijna vergeten dat er in de jaarcatalogus ook nog van die mooie sets staan! De set Touches of texture is er wat mij betreft één van!

Ik heb er drie minikaartjes mee gemaakt van 9x9cm. Als je goed snijdt, haal je er drie uit één vel A4.

Op aquarel papier heb ik met wit embossing poeder de stempels afgedrukt en met de heattool bewerkt. Vervolgens heb ik met een stukje mica (geen idee of ik het goed schrijf), waterspray flesje en inkt zitten kliederen om de achtergrond te maken. Ik vind het altijd zo’n mooi effect hebben.

Uiteindelijk heb ik er een mixed media effect aan gegeven. Door met de kleur Sahara sand en de stempels uit de ….frames en Timeless textures langs de randen te stempelen.

En de tekst? Die ben ik niet vergeten hoor, maar die wilde ik niet op de voorkant van het kaartje. Die vind ik mooi zoals ze zijn😊 Als ik weet voor welke gelegenheid ik ze ga versturen, zet ik dat aan de binnenzijde.

Bestellen

Deze zondag bestel ik weer verschillende producten. Ik kan jouw wensen ook mee bestellen in de verzamelbestelling. Mail je bestelling voor 20.00uur naar dospiration@gmail.com

Je betaalt met de verzamelbestelling geen verzendkosten en haalt je bestelling bij mij thuis op.

Je kunt zowel uit de jaarcatalogus als uit de voorjaarscatalogus bestellen. En als je bestelling €60,- of meer is, kom je in aanmerking voor een gratis sale-a-bration item.

Aan de rechterkant zie je de actie folder, maar er zijn inmiddels ook nieuwe items toegevoegd! In mijn online shop zie je een overzicht van alle items.

Groetjes

Dominique

Geef een reactie