Stampin’Up! Tropical chic

Wat een tropische temperaturen zeg! Die vragen om een tropisch kaartje, met de tropical chic stempelset😉

Dit kaartje maakte ik voor mijn collega. Zij krijgt per vandaag een vast contract🎉 en daar ben ik blij om!

Ik ken haar nog maar kort, sinds ik in maart weer begon met werken, na mijn zwangerschapsverlof. Zij had mijn taken waargenomen tijdens mijn verlof. Stiekem zei een klein stemmetje in mijn hoofd, zouden ze mij nog wel willen houden straks? Misschien is zij wel veel beter?! Maar toen ik weer begon was iedereen blij me weer te zien en mocht ik toch gewoon blijven.

Maar het mooie was, dat ik met haar een ontzettend leuke klik heb en dat ik het zonde vond dat ze mogelijk weer weg zou gaan. Maar er kwam een verlenging en uiteindelijk bood het vertrek van een andere collega voor haar de mogelijkheid om te solliciteren op een vaste functie. Heel blij voor haar dat ze mag blijven! Ze is tenslotte een kanjer😉

Wat heb ik gebruikt voor dit kaartje?

Tropical chic stempels en bijpassende thinlits, Beste vrienden stempelset. Inkt kleuren Coastal cabana, granny apple green, shaded spruce.

Actie

In de maand augustus start er een leuke kortingsactie! Bij besteding van iedere €60,- ontvang je een kortingscode voor €6,- korting bij je bestelling in september! Dat zijn leuke voordeeltjes😍

De eerste zondag van de maand (5 augustus) plaats ik een verzamelbestelling. Maar mocht dat niet uitkomen vanwege vakantie etc. kan je altijd je wensen mailen naar dospiration@gmail.com, dan verzorg ik de bestelling voor jou.

Heb je nog vragen? Stel ze gerust!

Groetjes,

Dominique

Geef een reactie