Stampin’Up! Twix wrap

Als mensen bij mij bestellen of een workshop volgen, probeer ik altijd een aardigheidje te maken. Gewoon voor de leuk of ter inspiratie. Deze Twix wraps heb ik gemaakt voor de workshop dames van vanavond.

 

stampin up twix wrap

 

Ze zijn gemaakt van het specialty designpaper. Het leuke van dit papier is dat er een wit patroon op staat, dat komt naar boven als je het papier kleurt met behulp van een spons, spritzer of in dit geval sponge dauber(soort vingerhoedje met sponsje). Ik heb de randen goud gekleurd, a la Twix, evenals het gebruik van Real red wat ook in de Twix voorkomt.

 

CAM03399

CAM03400

CAM03403

De sneeuwpop en mini sterretjes komt uit de kerst stempelset Jingle all the way. De rand heb ik gemaakt met de Ornate tagtopper pons.

Het idee heb ik niet zelf verzonnen. Ik heb ze ge-cased (zoals dat in Stampin’Up! jargon heet) van een collega demonstratrice Jolanda Meurs. Dus dankzij haar inspiratie, ben ik ook weer geïnspireerd!

Zo werkt dat bij Stampin’Up, share the fun!

2 comments

Geef een reactie