Stampin’Up! Varied vases

Je zou met al die leuke kerstkaarten bijna vergeten dat we ook nog een leuke jaarcatalogus hebben! Daarom vandaag iets anders dan kerst, namelijk een verjaardagskaart.

Ik heb in mijn kast nog zoveel mooie stempels staan, waaronder de set Varied vases. Dit model kaart is een mapje, gesloten door een lintje. Je kunt er een pocket in maken, maar dat heb ik dit keer niet gedaan. Op de voorzijde heb ik een rond embleem gemaakt met de circle dies. Het schattige hartje komt uit de stansen set van de mini curvy keepsake box.

De basis van de kaart is kraft karton, dat combineert altijd zo mooi met roze. In dit geval Petal pink. De bloemen heb ik met de Stampin’Blends een subtiel roze ingekleurd.

De oplettende stempelaar ziet nog een bloemetje terugkomen die niet in de stempelset Varied vases zit. Helemaal rechts heb ik bloemetjes gebruikt uit de set Share what you love. Gecombineerd met andere bloemen gestempeld in Petal pink, zo blijven ze mooi op de achtergrond.

Met welke stempels ben jij bezig? Laat je reactie achter onder dit bericht! Tot de volgende keer weer.

Groetjes,

Dominique

Geef een reactie