Stampin’Up! Very versailles

In deze onzekere tijden biedt het creatief bezig zijn een momentje van bezinning. Je zorgen opzij en iets moois maken voor jezelf of voor een ander.

Dit kaartje is gemaakt met de stempelset Very versailles uit de jaarcatalogus. Deze set is gevuld met romantische afbeeldingen. Zoals het handschrift dat ik op de achtergrond heb gestempeld. Ik dezelfde kleur inkt als het karton gebruikt. Dat geeft een mooi subtiel effect.

Het label heb ik geponst met de Label me lovely handpons. Een hele mond vol! Die komt uit de mini catalogus. Dat betekent dat hij nog tot juni verkrijgbaar is. Maar ik gok dat hij wellicht vanaf juni in de nieuwe jaarcatalogus verschijnt. De tekst op het label komt uit een gratis Nederlandse sale-a-bration stempelset, Speciaal voor jou.

Oh ja en dat bloemetje, is ook gemaakt met een sale-a-bration actie product, de small bloom punch. Deze pons komt overigens vanaf juni zeker weten in het assortiment!

Bestellen sale-a-bration actieperiode?

Wil jij ook nog iets bestellen? Geef dan je bestelling door via dospiration@gmail.com of bestel via mijn online shop.

Tot en met eind maart ontvang je bij besteding van iedere €60,- een gratis sale-a-bration actie product naar keuze. En vanaf €60,- wordt je bestelling gratis thuisbezorgd! Dus maak het jezelf makkelijk 😉

Voor nu de liefste wensen speciaal voor jullie! Hoop dat jullie deze onzekere tijd allemaal in goede gezondheid doorkomen.

Groetjes,

Dominique

Geef een reactie