Stampin’Up! Vlinder lampionnen

Afgelopen woensdag heb ik deze twee vlinder lampionnen gemaakt. Je had misschien al een klein sneek preview voorbij zien komen op mijn Facebook pagina.

De lampionnen zijn kant en klaar gekocht, maar de vlinders zijn gestanst met de nieuwe vlinder duet pons uit de voorjaarscatalogus. De vlinders heb ik met een gluedot vastgeplakt op het rijstpapier van de lampion.

Geen ingewikkeld projectje, maar met een heerlijk fris lentegevoel als resultaat!

Deze lampionnen had ik bedacht als workshop te gaan maken in april. Maar omdat het zo simpel is, twijfel ik of ik hem door zal laten gaan. Wat vind jij? Ja, leuk zeker doen! Of nee, niet geschikt voor een workshop. Laat je reactie achter onder dit bericht. Ik hoor graag wat jij ervan vindt.

Groetjes

Dominique

P.s. wil je nog wat bestellen? De sale-a-bration periode loopt nog t/m eind maart, dus wacht niet te lang om te profiteren van leuke gratis extra’s! Mail je bestelling naar dospiration@gmail.com

2 comments

Geef een reactie