Stampin’Up! Vlinderdans

Soms wil je iemand steunen die door een moeilijke periode gaat. Een handgemaakte kaart met een persoonlijke boodschap is dan een mooi gebaar.

Zo maakte ik onlangs deze kaarten met de Vlinderdans set. Ik heb subtiele kleuren gebruikt. Het eerste kaartje is gemaakt met de kleur Blackberry bliss. Een mooie diepe paars tint. Hij is ‘clean and simple’, de spetters op de achtergrond komen uit de set Touches of texture.

Omdat de kleur van deze kaart vrij donker is heb ik de binnenkant voorzien van een stukje whisper white. De spetters heb ik ook in de hoek terug laten komen. Zo past het perfect bij elkaar.

Het tweede kaartje met vlinders heeft als basis een stuk Granite grey karton. Omdat grijs zo grijs is, heb ik een subtiel strookje Soft seafoam karton toegevoegd. Ook het kleine vlindertje heb ik ingekleurd met een blenderpen en deze kleur inkt, als komt dat niet helemaal tot zijn recht op de foto.

Op de achtergrond heb ik de achtergrondstempel Crackle paint gebruikt. Heb je die al ontdekt in de voorjaarscatalogus? Ik heb niet de gehele stempel afgedrukt, waardoor je dit effect krijgt. Ook bij dit kaartje heb ik de binnenzijde voorzien van een stukje Whisper white karton en vlindertjes zoals op de voorzijde.

Roparun

Deze kaarten heb ik op aanvraag gemaakt. Ik verkoop mijn handgemaakte kaarten voor het goede doel, om geld in te zamelen voor de Roparun. In team 99 nemen namelijk mijn oud collega’s deel. Een top prestatie!

Je koopt 5 kaarten voor €7,50 en het volledige bedrag doneer ik. Wil je ook 5 unieke kaarten kopen en bijdragen aan de Roparun? Dat zou ik super vinden! Laat het me weten via dospiration@gmail.com

Bestellen

Aanstaande zondag plaats ik de laatste sale-a-bration verzamelbestelling. Tot eind maart profiteer je nog van leuke gratis actieproducten bij je bestelling vanaf €60,- Je vindt het actuele aanbod van actieproducten in mijn online shop. Te leuk om niet van te profiteren! Mail je bestelling naar dospiration@gmail.com en ik maak het graag voor je in orde. Uiteraard ontvang je een persoonlijk bedankje van mij.

groetjes,

Dominique

 

Geef een reactie