Stampin’Up! Vlinderdans

Zoals je al op Facebook en instagram hebt kunnen lezen, heb ik eerste kerstdag eindelijk een momentje gevonden om met mijn nieuwe spulletjes te stoeien. Ik ben begonnen met de nieuwe Nederlandse stempelset Vlinderdans.

Deze set bestaat uit een pons en bijpassende stempelset. Ik houd van vlinders! Ze kunnen bij iedere gelegenheid.

Ik maakte een drietal kaartjes met de kleur Berry burst. Dit is een mooie intense paars roze tint. Op het eerste kaartje heb ik spulletjes gebruikt uit alle catalogi…een record wat mij betreft😉 Je ziet een gekarteld schulp randje onder het draadje, gemaakt met de Sweetly stiched dies uit de najaarscatalogus. Uiteraard de Stitched framelits en Layering circle dies uit de jaarcatalogus, oh ja en het labeltje uit de woodcrate dies.

De vlindertjes uit de nieuwe set Vlinderdans, evenals de tekst Kusjes van mij. En de tekst voor jou is uit de Nederlandse set Voor elke gelegenheid. Heerlijk om van alles te kunnen combineren!

De andere twee kaartjes zijn wat eenvoudiger gemaakt. Deze kaart heeft een kader, gestempeld met de set Swirly frames. Ik heb na het frame de vlinders erin gestempeld. De randen van het frame heb ik afgeplakt met post-its zodat de vlinders alleen in het kader verschijnen.

En het laatste kaartje is mooi in al zijn eenvoud! Ik heb de grote vlinder geponst met de Butterfly duet pons. En wat kleur gegeven door de vlinder in te kleuren met een blenderpen.

De tekst komt uit een nieuwe Nederlandse Sale-a-bration set! En ik ben blij dat het een beterschaps tekst bevat, die heb ik nog niet zoveel in mijn collectie.

Sale-a-bration en voorjaarscatalogus

Op 3 januari gaat de nieuwe voorjaarscatalogus in en start de actie periode Sale-a-bration. Gedurende deze actie periode (3januari t/m 31 maart) ontvang je bij besteding van iedere €60,- aan producten een gratis actie product uit de sale-a-bration folder.

In de loop van de actie periode zullen er steeds weer nieuwe gratis items toegevoegd worden, kortom er is altijd een leuk extraatje wat je kunt kiezen! Ik heb de voorjaarscatalogus en sale-a-bration folder weer op voorraad en geef hem je graag!

Vraag de catalogi nu gratis aan via dospiration@gmail.com

Groetjes,

Dominique

3 comments

Geef een reactie