Stampin’Up! Watercolor bloemen

Op de druilerige zondag heb ik dit fleurige kaartje gemaakt. Inspiratie kom je op de meest vreemde plaatsen tegen.

Ik afgelopen zaterdag toen Myrthe deze lintjes uit het rek in de Zeeman pakte. Ik dacht meteen oeh wat een leuke combinatie! Als je door de wol geverfd bent met Stampin’Up!, zie je overal de Stampin’Up! Kleuren. Ach ieder zo zijn afwijkingen😉! Deze rolletjes hadden in mijn ogen Calypso coral en Petal pink als combinatie.

Ik besloot met goud heat embossing poeder de bloemen, uit de set Oh so eclectic, als achtergrond op aquarel papier te zetten. Vervolgens heb ik met de aquapainter de omgeving een zacht roze Petal pink kleur gegeven. Daarna heb ik de bloemen Calypso coral gekleurd.

Ik had zelfs het stippeltje van het lint terug laten komen op mijn kaartje, in het leuke polka dot lint. Ik maakte er een lief klein rond labeltje aan.

Op welke (aparte) plek of met welk voorwerp ben jij wel eens geïnspireerd geraakt? Laat het me weten onder dit bericht!

Groetjes,

Dominique

P.s. het is alweer maart…dus de laatste maand van de sale-a-bration actie periode is aangebroken. Don’t miss out!

Geef een reactie