Stampin’Up! Watercolor Incolors 2017-2019

De Incolors zijn kleuren die slechts twee jaar in het assortiment blijven. Eigenlijk jammer want ze zijn super mooi! Vandaag show ik kerstkaarten in mooie ‘niet typisch kerst’ kleuren, fresh fig, tranquil tide en berry burst.

Ik heb er weer een paar tegelijk gemaakt. Ik vond het zo’n leuk resultaat! De techniek is simpel. Eerst stempel je de tekst met versamark inkt. Je strooit met embossing poeder en verwarmt het met de heattool. Als de poeder is gesmolten kan je er met een aquapainter met inkt uit je inktpad overheen gaan. Die inkt krijg je eenvoudig op je aquapainter door de deksel van je inkt pad samen te knijpen, als je inktkussen gesloten is. Er komt dan inkt aan de binnenzijde van de deksel te zitten, die je met je aquapainter op kan pakken.

Omdat ik met water werk, gebruik in geen gewoon whisper white. Dat is niet geschikt en gaat bubbelen als het nat wordt. Maar shimmery white cardstock kan prima tegen water!

Berry burst

Fresh fig

Tranquil tide

Met de handpons en stempels uit de set Making spirits bright maakte ik op iedere kaart 3 lampjes. Dat was de finishing touch šŸ™‚ Welke kleur vind jij het mooist?

Fijne zondag nog!

Groetjes,

Dominique

2 comments

Geef een reactie