Stampin’Up! Watercolor kerstkaarten

Vandaag een trio van eenvoudige kerstkaarten met de bundel Nothing sweeter in de hoofdrol. Je kunt deze bundel bij mij bestellen voor €50,25. Dan ontvang je de stempels en bijpassende stansen. Naast dat deze set geschikt is voor kerst, kan je hem voor meer gelegenheden gebruiken zoals bijv. verjaardag.

Ik heb er vierkante kaartjes van gemaakt dit keer, van 10x10cm. Met een vierkant formaat verandert je design. Al kan deze opstelling ook op een normaal formaat kaart.

De basis van de kaart is shimmery white. Dit karton heeft een lichte glinstering en kan goed tegen water. Met behulp van een inktpad en een aquapainter heb ik de achtergrond gemaakt. Deze heb ik goed laten drogen. Vervolgens heb ik met de Bigshot en Sweetly stiched framelits stansen de figuurtjes gestanst.

Alleen de sneeuwvlokken heb ik eerst gestempeld voordat ik ze heb uitgestanst.

Mooi hè, dat extra randje?! Het is een aparte stans die enkel embossed.

Een dimensional, ofwel foam plakkertje, maakt dat de vormen iets van het papier af staan. En uiteraard wat strass steentjes mogen niet ontbreken😉

En voila! Ik heb weer 3 kerstkaarten af. Hoe ver ben jij inmiddels met de voorbereidingen? En wat vind jij van deze kaartjes? Laat een reactie achter onder dit bericht.

Groetjes

Dominique

3 comments

Geef een reactie