Stampin’Up! Weather together giftbag

Mijn dochter was voor het laatst op de BSO vlak voor de vakantie. Daar hoorde natuurlijk een aardigheidje bij voor de leidsters. Ik heb een kleine giftbag gemaakt met de Giftbag punchboard en de Weather together set. Hierin zit een parapluutje. Die had ik nodig in het thema “aju paraplu!”.

Ik heb de kleine kadootjes gemaakt in de kleur calypso coral. Ik had nog mooi lint in die kleur liggen, helaas is dit lint inmiddels niet meer verkrijgbaar.stampin up, weather together, umbrella, aju paraplu, labeler alphabet, giftbag punchboard, aardigheidje, bedankt bso

Op de giftbags heb ik gestempeld in dezelfde kleur inkt met bloemetjes, die bij de set horen. Dit geeft de tasjes een subtiele versiering.

stampin up, weather together, umbrella, aju paraplu, labeler alphabet, giftbag punchboard, aardigheidje, bedankt bso

De paraplu heb ik met dimensionals (foamstickertjes) op het tasje bevestigd. De tekst AJU heb ik met de set Labeler alphabet gestempeld. Ik heb deze stempelset nog maar kort, maar hij is al zo vaak van pas gekomen! Erg blij met deze aankoop.

stampin up, weather together, umbrella, aju paraplu, labeler alphabet, giftbag punchboard, aardigheidje, bedankt bsoDe leidsters waren blij met het aardigheidje en mijn dochter was trots dat ze het mocht geven!

groetjes

Dominique

 

Geef een reactie