Stampin’Up! Welcome easter

Houd jij ook zo van kleuren? Deze lieverdjes uit de stempelset Welcome easter heb ik ingekleurd met de Stampin’Blends. De alcohol markers van Stampin’Up!.

Het kaartje is een zogenaamde swing kaart. De beschrijving kreeg ik van collega demonstratrice Geke van de Vegt. Het idee is dat de inhoud van het venster verandert, als je de kaart openvouwt.

Lisanne knutselde gezellig mee deze keer. Ze had ook de swing kaart geprobeerd, maar op het laatste moment mislukte het stempelen aan de binnenkant. Uiteraard wist mama daar wel raad mee. Ze had de voorkant zo mooi ingekleurd dat ik deze heb los gesneden en op een andere basis heb geplakt. Opgelost en Lisanne blij!

Ik ben fan van het schaapje, die is zooo lief! Ik heb ze in het gras gezet, tussen de madeliefjes. Door met de lichte en donkere tinten van de stiften af te wisselen, komt de afbeelding tot leven.

Als ik weer een momentje weet te vinden, ga ik er ook nog een paar geboorte kaartjes mee maken en hopelijk ook nog een paar kaarten voor Pasen. Oh, weer veel teveel leuke ideetjes!

Tot de volgende keer!

Groetjes,

Dominique

Bestellen

Wil je wat bestellen uit de huidige collectie en leuke gratis extra’s uitkiezen in de Sale-a-bration? Geef dan je bestelling door via dospiration@gmail.com

Bij een bestelling vanaf €60,- wordt hij gratis thuisbezorgd. Vergeet niet door te geven welk gratis producten je wilt!

Geef een reactie