Stampin’Up! Well written dies

Met het aflopen van de vorige jaarcatalogus, zag ik dat de Well witten dies afgeprijsd waren. Deze stansen stonden nog op mijn wensenlijstje, dus dat kwam goed uit!

Deze dies zijn trouwens gewoon nog te bestellen en kosten €48,- . De stansen bestaan uit Engelse woorden en een aantal figuurtjes zoals een vogeltje, takjes, hartje en een vlindertje. Om ze uit te proberen maakte ik deze kaartjes.

Ik heb dit kaartje gemaakt met het nieuwe design papier van de incolors 2020-2022. Het is de groene tint, Just jade gecombineerd met een de takjes stans in de kleur Soft seafoam. Voor de afwisseling heb ik de negatieve afdruk van de stans gebruikt. Het was wat priegelen om de kleine stukjes er weer in te plakken. De tekst komt uit de set Label me bold, maar is helaas niet meer verkrijgbaar.

Omdat ik bij bovenstaand kaartje het negatief van de stans had gebruikt, had ik nog een woordje ‘over’. Dat wilde ik niet verloren laten gaan. Dus gebruikte ik het op dit kaartje!

Ik had de smaak te pakken en maakte uit nog wat restjes van hetzelfde design papier een paar keer birthday. Op de ondergrond heb ik met wat iredecent ice heat embossingpoeder een achtergrond gemaakt. Je ziet het alleen niet zo goed op de foto’s.

Nou en zo heb je met 1 set stansen en wat snippers toch weer wat leuks gemaakt!

Omdat het iets te warm is geweest de afgelopen dagen, heb ik niet veel nieuwe dingen gemaakt. Maar volgende week laat ik weer wat nieuws zien, beloofd! 😉

Groetjes,

Dominique

Geef een reactie