Stampin’Up! You’re so lovely

De afgelopen paar dagen ben ik bezig geweest met de You’re so lovely project kit en bijpassende stempels. De combinatie zwart, wit, watermelon wonder en goud inspireerde mij om tot dit kaartje te komen.

(translate my blog by using de translate button in my sidebar)

stampin up you're so lovely

De kaart is clean and simple. Ik heb de achtergrond gecreëerd door strookjes basic black cardstock te stansen met de scallop edgelit en de Bigshot. De gouden stip komt uit de You’re so lovely kit. Tja, wat moet ik er nog meer over vertellen, hij spreekt voor zich denk ik!

Met dit kaartje doe ik mee aan de internationale blog highlight van de Australische demonstratrice Kylie Bertucci. Klik op haar naam en neem eens een kijkje op haar blog. Je kan dan namelijk stemmen op de kaartjes die met het thema love zijn gemaakt door demonstratrices uit heel de wereld! Je mag 5 stemmen uitbrengen. Stem je ook op die van mij?? Of laat je reactie achter onderaan mijn blog. Zou ik erg leuk vinden!

Morgen post ik nog een extra blog met meer voorbeelden uit de You’re so lovely kit, die is echt zo gaaf!!

groetjes,

Dominique

 

Geef een reactie