Stampin’Up! Youre so lovely

Hebben jullie de kit You’re so lovely al ontdekt in de voorjaarscatalogus? Ik ga er 14 april een workshop mee organiseren. Ik laat je zie wat je allemaal nog meer kunt maken, met de super gave kaartjes en zakjes en overige accessoires die er in zitten.

Vandaag laat ik alvast een voorproefje zien. Dit is een verjaardagskaartje die ik gemaakt heb met de bijbehorende stempelset.

Stampin up, you're so loveley stampset, verjaardagskaart, happy birthday

Ik heb gebruik gemaakt van het Neutrals design papier. Deze heeft zulke mooie designs! Echt toepasbaar voor veel gelegenheden en stijlen. Ik had nog een hele map vol met restjes en die moet ik echt meer gaan gebruiken, want de map groeit alleen maar! Klinkt vast herkenbaar?! Ik kan moeilijk afscheid nemen van papier. Zelfs kleine snipper zijn vaak nog handig om figuurtjes van de stansen šŸ˜‰

De tekst heb ik met versamark inkt gestempeld op vellum en met goud embossing poeder verhit. Een lief strikjes paperclip uit de voorjaarscatalogus, een paar gouden sequins en goud draad en het is een kaart met een gouden randje, hihi.

Stampin up, you're so loveley stampset, verjaardagskaart, happy birthday

Blijf kijken voor meer voorbeelden met deze kit! Of als je al enthousiast bent, geef je op via dospiration@gmail.com De workshop kost ā‚¬35,- inclusief de complete kit. Je kan jezelf opgeven tot uiterlijk 4 april i.v.m. de bestelling. Leuk als je mee wilt doen!

groetjes Dominique

Geef een reactie