Vlinder dag 5

Vandaag alweer de laatste vlinder creatie van de week. En ik ben toch weer vervallen in mijn oude gewoonte…roze. In dit geval is de basis kaart van Crisp cantaloup gecombineerd met het Gold soiree design papier.

IMG_20150424_214953

 

 

 

 

 

 

 

 

Het vlindertje komt uit de set A fitting Occassion, nu inmiddels op de retired list beland. Zoals eigenlijk alles op deze kaart, behalve de vlindertjes die naar boven vliegen. Die komen uit de set Perpetual birthday calendar. Wist je dat A fitting occassion de stempelset was die ik in mijn starterskit heb gekozen, ruim een jaar geleden. Ik vind het nog steeds een schattige set. Zoals de naam al doet vermoeden, zit er voor elke gelegenheid iets tussen. Hij is nu te koop voor €31,34.

IMG_20150424_215056 IMG_20150424_215011

Ik heb de tekst rondom het kleine vlindertje met goud embossing poeder bewerkt.

En de vlindertjes die naar boven vliegen zijn gestempeld met Crisp cantaloup inkt. Wist je dat dat kon? Crisp catanloup inkt op dezelfde kleur cardstock? Dit kan je doen bij alle kleuren. Ton sur ton.

Al met al een lief en eenvoudig kaartje om de week mee af te sluiten.

Binnenkort nog een kaart of project met de kleuren rood/wit/blauw voor de SU-perchallenge #86 Doe ook mee, of via hun website voor de eer, of via mijn Facebook pagina voor een aardigheidje!

Geef een reactie