We zijn live!

Nou ja we, bedoel eigenlijk ik ben live! Vol trots presenteer ik jullie mijn website. Ik was al een tijdje actief op Facebook, maar niet iedereen heeft daarop een account. Dus voor de liefhebbers ben ik nu ook via deze weg te volgen. Op deze site publiceer ik mijn laatste projecten en nieuwtjes. Deze blog is net even wat uitgebreider, dan mijn Facebook pagina.

Ik vind het leuk als je actief deelneemt. Schroom niet om een reactie achter te laten, maar als je gewoon wilt kijken is dat natuurlijk net zo leuk! Ik wil met deze site mijn kennis en ervaringen met het merk Stampin’Up! delen en hoop dat jullie er net zo geïnspireerd door raken, als ik.

Een kleine waarschuwing vooraf…het kan besmettelijk werken. Dit kaartje heb ik gemaakt als kleine aanmoediging voor mezelf. Veel leesplezier!

awsomeness2awsomeness1  awsomness

Dit kaartje heb ik gemaakt als kleine aanmoediging voor mezelf.

Welke materialen heb ik gebruikt?

Stempelset: Big News, Petit petals

Cardstock; Very Vanilla, Basic Black

DSP: Typeset

Ribbon: gold sequin trim, metallic bakers twine gold

punches: petit petal punch, scalloped tagtopper

 

 

3 comments

Geef een reactie