Zoet

Gisteravond heb ik lekker zitten kleuren met de aquapainter en aquarelpapier. Ik vind de donuts van de Sprinkles on Top stempelset nog steeds zo schattig! Ik wilde een zoet verjaardagskaartje maken…nou dat is geloof ik wel gelukt! Ik krijg er al kiespijn van als ik er naar kijk šŸ˜‰

Sprinkles on topDe basis van de kaart is gemaakt van de kleur Melon Mambo, daarop heb ik een stukje Very Vanilla gemat en vervolgens het aquarelpapier.

 

 

 

Zo heb ik hem gemaakt:

Je begint met het stempelen van de donuts. Deze heb ik met versamark gestempeld en vervolgens met witte embossingpoeder bestrooid. Met de heattool verhit je de poeder tot die is gesmolten.

Wit op wit zie je natuurlijk niet zo goed. Dus, vul de aquapainter met water. Knijp in het midden van je inktpad. Hierdoor komt er inkt op de deksel van de inktpad. Deze inkt pak je op met de aquapainter en verdeel je lukraak over je papier. De inkt pakt niet op de plekken waar de donuts zich bevinden en door de kleur komen ze ineens tevoorschijn. Je kan de kleur zo donker of licht als wenselijk aanbrengen, door te spelen met de hoeveelheid water of inkt dat je gebruikt.Vervolgens droog je je aquarelpapier met de heattool.

Sprenkel wat druppels water op het gedroogde oppervlak en dep deze eraf met een droog servetje. De inkt zal op die plaatsen verdwijnen, geeft een soort “Gorguous grunge” /verf spetter effect.

Stempel je tekst op de kaart, maar let op de ondergrond moet wel helemaal droog zijn! Plak hem vast op de basis en klaaaar!

Isn’t it sweet???

Geef een reactie